Întrebări despre cursurile BIMtraining

Lucrez în alt program de proiectare. De ce ar trebui să vin la curs?

Indiferent în ce programe lucrezi, poți participa la cursurile noastre. Acestea îți pot oferi cunoștințe noi și un alt mod de gândire. O să înțelegi mai bine și colaboratorii tăi, deoarece obții o perspectivă nouă asupra datelor și etapelor de lucru necesare pentru munca lor. În plus, este o posibilitate excelentă să obții informații cu îndrumarea unui instructor BIM manager certificat.

Lucrez în acest program, dar nu dețin o licență. Pot să vin la curs?

Bineînțeles, poți participa la curs, deoarece sperăm ca cunoștințele acumulate să-ți ofere o productivitate sporită și astfel îți vei permite să intri în rândul clienților noștri.

Cunosc deja programul de proiectare. Ar trebui să mă înscriu la cursul de inițiere?

Chiar dacă ai deja anumite cunoștințe despre program, totuși îți recomandăm să începi cu un curs de inițiere. Acest lucru îți va asigura că ai aceleași cunoștințe ca și ceilalți participanți la cursurile avansate. Este incomod pentru toate părțile, dacă apar lacune de cunoștințe la cursurile avansate; timpul este pierdut și fluxul cursului este întrerupt.

Cum funcționează cursurile de formare online?

Cursurile online se desfășoară folosind platforma Microsoft Teams, unde vezi și auzi același lucru ca și restul participanților, poți participa la toate discuțiile și poți pune întrebări în timp real. Îți vom trimite documentele cursului în avans prin e-mail așadar toți participanții vor lucra cu aceleași materiale de curs.

"Nu putem deveni ceea ce am dori, rămânând ceea ce suntem." - Max Dupree

Achiziționează abonamentul BIMup acum!

De ce echipament am nevoie să particip la cursurile online?

Ca să poți beneficia pe deplin de cursurile noastre online, ai nevoie de următoarele:

Câți participanți sunt la un curs?

Cursurile se vor ține doar dacă se atinge limita minimă de 5 înscrieri confirmate, limita maximă a participanților fiind de 20 de persoane.

Ce se întâmplă dacă un curs se anulează?

Rareori, dar totuși, se întâmplă să fim nevoiți să anulăm un curs. De îndată ce un curs se anulează, te vom anunța prin e-mail. Ai posibilitate să te reprogramezi apoi pentru o altă dată care ți se potrivește. Mai multe detalii găsești în Politica de anulare și neprezentare.

Ce versiune este predată în cadrul cursurilor?

În fiecare an apar noi versiuni ale programelor de proiectare, care, pe de o parte, deschid noi posibilități și pe de altă parte, pot conține modificări pentru procesele existente. Indiferent de felul și momentul în care programul este actualizat, cursurile noastre se bazează întotdeauna pe versiunea curentă, astfel vei primi întotdeauna cele mai recente cunoștințe de la noi.

Cum creăm noi cursuri pentru tine?

Ne orientăm după feedback-l clienților noștri și monitorizăm în mod constant piața și nevoile. Dacă constatăm că un anumit subiect este abordat mai des, atunci îl includem în planificarea noastră. În funcție de subiect, creăm un curs separat sau îl integrăm într-un curs existent.

Primesc certificat de participare la curs?

Dacă ai fost prezent la un curs, după finalizarea acestuia, primești un certificat de participare, care atestă tipul cursului, data acestuia și locația unde s-a desfășurat. Certificatele le putem oferi până în limita de 5 ani de la data de participare.

Mai ai alte întrebări?

Echipa noastră îți răspunde cu plăcere la întrebările suplimentare pe care le-ai putea avea, te rugăm să le adresezi prin formularul de contact.