Întrebări despre cursurile BIMtraining

Lucrez în alt program de proiectare. De ce ar trebui să vin la curs?

Indiferent în ce programe lucrați, puteți participa la cursurile noastre. Acestea vă pot oferi cunoștințe noi și un alt mod de gândire. O să înțelegeți mai bine și colaboratorii dvs., deoarece obțineți o perspectivă nouă asupra datelor și etapelor de lucru necesare pentru munca lor. În plus, este o posibilitate excelentă să obțineți informații cu îndrumarea unui instructor BIM manager certificat.

Lucrez în acest program, dar nu dețin o licență. Pot să vin la curs?

Bineînțeles, puteți participa la curs, deoarece sperăm ca cunoștințele acumulate o să vă ofere o productivitate sporită și astfel vă veți pemite să intrați în rândul clienților noștri.

Cunosc deja programul de proiectare. Ar trebui să mă înscriu la cursul de inițiere?

Chiar dacă aveți deja anumite cunoștințe despre program, totuși vă recomandăm să începeți cu un curs de inițiere. Acest lucru vă va asigura că aveți aceleași cunoștințe ca și ceilalți participanți la cursurile avansate. Este incomod pentru toate părțile, dacă apar lacune de cunoștințe la cursurile avansate; timpul este pierdut și fluxul cursului este întrerupt.

Cum funcționează cursurile de formare online?

Cursurile online se desfășoară folosind platforma Microsoft Teams, unde vedeți și auziți același lucru ca și restul participanților, puteți participa la toate discuțiile și puteți pune întrebări în timp real. Vă vom trimite documentele cursului în avans prin e-mail așadar toți participanții vor lucra cu aceleași materiale de curs.

"Nu putem deveni ceea ce am dori, rămânând ceea ce suntem." - Max Dupree

Achiziționați abonamentul BIMup acum!

De ce echipament am nevoie să particip la cursurile online?

Ca să puteți beneficia pe deplin de cursurile noastre online, aveți nevoie de următoarele:

Câți participanți sunt la un curs?

Cursurile se vor ține doar dacă se atinge limita minimă de 5 înscrieri confirmate, limita maximă a participanților fiind de 20 de persoane.

Ce se întâmplă dacă un curs se anulează?

Rareori, dar totuși, se întâmplă să fim nevoiți să anulăm un curs. De îndată ce un curs se anulează, vă vom anunța prin e-mail. Vă puteți reprograma apoi pentru o altă dată care vi se potrivește. Mai multe detalii găsiți în Politica de anulare și neprezentare.

Ce versiune este predată în cadrul cursurilor?

În fiecare an apar noi versiuni ale programelor de proiectare, care, pe de o parte, deschid noi posibilități și pe de altă parte, pot conține modificări pentru procesele existente. Indiferent de felul și momentul în care programul este actualizat, cursurile noastre se bazează întotdeauna pe versiunea curentă, astfel veți primi întotdeauna cele mai recente cunoștințe de la noi.

Cum creăm noi cursuri pentru dvs.?

Ne orientăm după feedback-ul clienților noștri și monitorizăm în mod constant piața și nevoile. Dacă constatăm că un anumit subiect este abordat mai des, atunci îl includem în planificarea noastră. În funcție de subiect, creăm un curs separat sau îl integrăm într-un curs existent.

Primesc certificat de participare la curs?

Dacă ați fost prezenți la un curs, după finalizarea acestuia, primiți un certificat de participare, care atestă tipul cursului, data acestuia și locația unde s-a desfășurat. Certificatele le putem oferi până în limita de 5 ani de la data de participare.

Mai aveți alte întrebări?

Echipa noastră vă răspunde cu plăcere la întrebările suplimentare pe care le-ați putea avea, vă rugăm să le adresați prin formularul de contact.