Publicat 12 octombrie 2020, actualizat 14 iulie 2023

Politica de anulare și neprezentare la cursurile oferite de BIMtraining

Dorim ca fiecare vizită la cursurile noastre să fie cât mai plăcută pentru participanți. Așadar te așteptăm cu 30 de minute înainte de ora de începere cu gânduri bune și cafea bună. Dacă sosești cu întârziere sau ajungi doar în ziua următoare la curs, asigură-te că ai comunicat acest lucru (prompt/din timp) trainerului, ca să știe când să te aștepte și să eviți anularea rezervării.

Efectuând o rezervare la un curs oferit de BIMtraining, accepți și ești de acord cu politica noastră de anulare și neprezentare. Politica de anulare și neprezentare la cursurile oferite de BIMtraining este disponibilă pe pagina de informații (pagina curentă), pe durata procedurii de rezervare și în e-mailul de confirmare, te rugăm s-o citești cu atenție.

Înțelegem că pot apărea diverse situații neprevăzute și ai nevoie de modificarea/anularea rezervării tale.

MODIFICARE REZERVARE CURS

Dacă soliciți modificarea rezervării cu minim 72 de ore înainte de începerea cursului, o să reprogramăm rezervarea la orice dată ulterioară disponibilă, aleasă de tine.

În ultimele 72 de ore precedente începeri cursului nu ne stă în putință efectuarea oricărei modificări asupra rezervărilor. Dacă soliciți modificarea rezervării în ultimele 72 de ore precedente începerii cursului, atunci întră în vigoare politica de anulare din ultimele 72 de ore (vedeți mai jos).

ANULARE REZERVARE CURS

Dacă soliciți anularea rezervării cu minim 72 de ore înainte de începerea cursului, în maxim 24 de ore o să inițiem procedura de returnare integrală a taxei de școlarizare.

Dacă soliciți anularea rezervării în ultimele 72 de ore precedente începerii cursului, în maxim 24 de ore o să inițiem procedura de returnare a 50% din taxa de școlarizare.

NEPREZENTARE LA CURS

Dacă nu te prezenți la curs (indiferent de motiv, dar exceptând situațiile de forță majoră) și nici nu ne anunți în prealabil, conform instrucțiunilor de mai sus, pierzi dreptul la rambursarea taxei de școlarizare.

Dacă deții un abonament BIMup, neprezentarea la curs are ca urmare pierderea dreptului de a mai participa la modulul respectiv de curs.


DACĂ DEȚII UN ABONAMENT BIMUP

BIMup vă oferă dreptul să participi la cele 8 module de cursuri incluse în abonament, dea lungul unui an calendaristic, de la data participării la primul curs.

Chiar dacă deții un abonament, trebuie să îți rezervi un loc la fiecare curs în parte. Dacă din diferite motive nu poți participa la curs, te rugăm să ne anunți cu minim 72 de ore înainte de începerea cursului, astfel o să reprogramăm rezervarea ta. la orice dată ulterioară disponibilă, aleasă de tine.


DACĂ DEȚII UN VOUCHER LA CURS

Un voucher de curs se poate folosi o singură dată, la o singură rezervare fără drept de modificare a rezervării. În cazul anulării rezervării, sau neprezentării la curs, ele sunt automat anulate și pierd dreptul la gratuitate.

Voucher-ele se primesc cu licențe Archicad noi și oferă gratuitate la un curs Archicad Basic Skills.


Rezervările la cursurile organizate în afara centrelor de training deținute de BIMtraining nu sunt eligibile pentru modificare sau anulare.

Cursurile necesită un număr minim de participanți, astfel BIMtraining își rezervă dreptul de a opera modificări în programul anunțat a cursurilor, cu obligativitatea comunicării acestora în timp util.

Sugestii, reclamații și întrebări vor fi adresate prin e-mail la contact@bimtraining.ro sau la nr. de tel. 0746 258 811, 0740 213 400.

CONSOFT SRL
RO4465912
J19/828/1993
Miercurea Ciuc, str. Marton Aron nr. 51, 530211
Raiffeisen Bank suc. Miercurea Ciuc
RO43RZBR0000060003090912