Publicat 12 octombrie 2020, actualizat 23 noiembrie 2021

Politica de anulare și neprezentare la cursurile oferite de BIMtraining

Dorim ca fiecare vizită la cursurile noastre să fie cât mai plăcută pentru participanți. Așadar vă așteptăm cu 30 de minute înainte de ora de începere cu gânduri bune și cafea bună. Dacă sosiți cu întârziere sau ajungeți doar în ziua următoare la curs, asigurați-vă că ați comunicat acest lucru (prompt/din timp) trainerului, ca să știe când să vă aștepte și să evitați anularea rezervării.

Efectuând o rezervare la un curs oferit de BIMtraining, acceptați și sunteți de acord cu politica noastră de anulare și neprezentare. Politica de anulare și neprezentare la cursurile oferite de BIMtraining este disponibilă pe pagina de informații (pagina curentă), pe durata procedurii de rezervare și în e-mailul de confirmare, vă rugăm s-o citiți cu atenție.

Înțelegem că pot apărea diverse situații neprevăzute și aveți nevoie de modificarea/anularea rezervării dvs.

MODIFICARE REZERVARE CURS

Dacă solicitați modificarea rezervării cu minim 72 de ore înainte de începerea cursului, o să reprogramăm rezervarea la orice dată ulterioară disponibilă, aleasă de dvs.

În ultimele 72 de ore precedente începeri cursului nu ne stă în putință efectuarea oricărei modificări asupra rezervărilor. Dacă solicitați modificarea rezervării în ultimele 72 de ore precedente începeri cursului, atunci întră în vigoare politica de anulare din ultimele 72 de ore (vedeți mai jos).

ANULARE REZERVARE CURS

Dacă solicitați anularea rezervării cu minim 72 de ore înainte de începerea cursului, în maxim 24 de ore o să inițiem procedura de returnare integrală a taxei de școlarizare.

Dacă solicitați anularea rezervării în ultimele 72 de ore precedente începeri cursului, în maxim 24 de ore o să inițiem procedura de returnare a 50% din taxa de școlarizare.

NEPREZENTARE LA CURS

Dacă nu vă prezentați la curs (indiferent de motiv, dar exceptând situațiile de forță majoră) și nici nu ne anunțați în prealabil, conform instrucțiunilor de mai sus, pierdeți dreptul la rambursarea taxei de școlarizare.

Dacă dețineți un abonament BIMup, neprezentarea la curs are ca urmare pierderea dreptului de a mai participa la modulul respectiv de curs.


DACĂ DEȚINEȚI UN ABONAMENT BIMUP

BIMup vă oferă dreptul să participați la cele 8 module de cursuri incluse în abonament, dea lungul unui an calendaristic, de la data participării la primul curs.

Chiar dacă dețineți un abonament, trebuie să vă rezervați un loc la fiecare curs în parte. Dacă din diferite motive nu puteți participa la curs, vă rugăm să ne anunțați cu minim 72 de ore înainte de începerea cursului, astfel o să reprogramăm rezervarea dvs. la orice dată ulterioară disponibilă, aleasă de dvs.


DACĂ DEȚINEȚI UN VOUCHER LA CURS

Un voucher de curs se poate folosi o singură dată, la o singură rezervare fără drept de modificare a rezervării. În cazul anulării rezervării, sau neprezentării la curs, ele sunt automat anulate și pierd dreptul la gratuitate.

Voucher-ele se primesc cu licențe Archicad noi, achiziționate înainte de 20.11.2021 și oferă gratuitate la un curs Archicad Basic Skills.


Rezervările la cursurile organizate în afara centrelor de training deținute de BIMtraining nu sunt eligibile pentru modificare sau anulare.

Cursurile necesită un număr minim de participanți, astfel BIMtraining își rezervă dreptul de a opera modificări în programul anunțat a cursurilor, cu obligativitatea comunicării acestora în timp util.

Sugestii, reclamații și întrebări vor fi adresate prin e-mail la contact@bimtraining.ro sau la nr. de tel. 0746 258 811, 0740 213 400.

BIMTRAINING SRL.
37383053
J19/214/12.04.2017
Sat Pauleni-Ciuc, Comuna Pauleni-Ciuc, Nr. 41, jud. Harghita
RO04RZBR0000060019356574